Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Bedenktijd

Heeft u bij ons een product aangeschaft? Dan heeft u recht op een bedenktermijn van 14 dagen vanaf het moment dat u het product heeft ontvangen. Indien u hiervan gebruik wilt maken en uw product dus wilt retourneren dan dient u ons hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen. elektronische onderdelen zijn niet mogelijk om te retourneren omdat deze niet te controleren zijn. 

Terugbetaling
Nadat u uw retouraanvraag heeft gedaan zullen wij het totale bedrag terugstorten op uw rekening als er aan alle eisen is voldaan. De kosten voor het afleveren van uw product ontvangt u niet terug. Wij storten het bedrag pas terug op uw rekening als wij het product hebben ontvangen. 

Voorwaarden artikelen
Om het volledige bedrag terugbetaald te krijgen dient u te hebben voldaan aan de volgende voorwaarden:

  • Het product is ongebruikt
  • Wij ontvangen het product in de originele verpakking
  • Het product is onbeschadigd
  • Het product is compleet

Voldoet u niet aan één van deze voorwaarden? Dan zullen wij wel afschrijvingskosten rekenen en ontvangt u dus niet het volledige bedrag terug. Dit is ook het geval indien u het artikel beschadigd of incompleet terugstuurt. 

Wat is de afschrijving?
Het is dus mogelijk dat wanneer u een artikel retourneert er afschrijvingskosten worden gerekend. Lees er hier meer over. 

 

 
Orion Motors Benelux door ProShops