Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Retourneren

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een product wenste te retourneren. Dit is mogelijk binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen.

Artikel retourneren
Indien u een artikel wilt retourneren zijn er een aantal situaties mogelijk. Bekijk ze hier. Indien u en artikel retourneert kunnen wij de logistieke kosten hiervan niet vergoeden. Vanzelfsprekend kunnen wij een beschadigde of gebruikte step niet meer als nieuw verkopen. Het is dus mogelijk dat wij afschrijvingskosten rekenen indien wij een beschadigd of gebruikt product als retour ontvangen.

Wat is de afschrijving?
Indien de elektrische step gebruikt is zullen wij 25% afschrijvingskosten berekenen van de prijs waarvoor het aan u verkocht is. Voor het zelfde geldt als het product beschadigd is. Afhankelijk van de totaal afgelegde afstand of de mate van beschadigingen is het mogelijk dat de afschrijving hoger ligt. 

Onderdelen retourneren
De onderdelen op onze website zijn allemaal goed gesorteerd, en universeel voor meerdere typen en merken motoren. De kans dat u iets verkeerds heeft besteld is daarom niet zo groot. helaas nemen wij elektrische onderdelen niet terug omdat deze moeilijk te controleren zijn vanwege montage fouten, kortsluiting, etc., andere mechanische onderdelen of accessoires wel. De eventuele verzendkosten kunnen wij niet vergoeden. 

 

 
Orion Motors Benelux door ProShops